• Boekingssite BungalowS.nl viert 12,5 jarig jubileum

  Met een breed aanbod voor een week-, weekend- en midweekverblijf was de boekingssite BungalowS.nl vanaf de lancering een succes. Anno 2015 viert de online bungalowaanbieder het 12,5 jarig jubileum en dat er 1 miljoen boekingen zijn gemaakt. Dat betekent dat meer dan 2,7 miljoen gasten via de site in een bungalow hebben verbleven. Er wordt bij de bungalowspecialist met vertrouwen naar de toekomst gekeken: een bungalowvakantie is onverminderd populair, zowel bij gezinnen als 50plussers.

   

  Woordvoerder Ed Trentelman van BungalowS.nl: “We gaan het jubileum met trots vieren met diverse voordeelacties. BungalowS.nl is vanaf het begin een succesvolle boekingssite naast onze bekende site Weekendjeweg.nl geweest. Met een eigen markt en doelgroepen. We kregen gelijk het vertrouwen van de grote bungalowketens en vele individuele parken in Nederland, België en Duitsland. Daar zijn we dankbaar en blij om. Eén van onze in het oog springende voordeelacties is Center Parcs Mystery Park. Een boeker hoort pas vlak van tevoren naar welk park hij gaat. Deze actie is goed voor vele duizenden boekingen per jaar.”

   

  Gemiddeld 2,7 personen in een bungalow, 13% neemt huisdier mee

  Op basis van alle boekingscijfers van BungalowS.nl wordt duidelijk dat Nederlanders het graag ruim en comfortabel nemen tijdens hun vakantie in een bungalow: gemiddeld verblijven 2,7 personen in een bungalow. Het merendeel van de bungalows op een park is 4- en 6- persoons. Opvallend is ook de groeiende populariteit van extra grote bungalows waarin men met meer dan 10 personen terecht kan. Dat geldt niet alleen voor een kerstvakantie, een periode bij uitstek om bij elkaar te zijn, maar het gehele jaar door zijn accommodaties voor grotere groepen in trek.

   

  Wat heeft BungalowS.nl nog meer geleerd op basis van 1 miljoen boekingen:

  • De populairste bestemmingen in Nederland zijn: Gelderland – al jaren onbetwist nummer 1, gevolgd door Limburg en Drenthe

  • Bij 13% van alle bungalowverblijven gaat een huisdier mee

  • Bij 15% van de boekingen gaat een baby mee

   

  Vernieuwend met flexibele aankomsten

  “Een belangrijke ontwikkeling is geweest dat we ook flexibele aankomsten bij een bungalowvakantie gingen aanbieden”, aldus Ed Trentelman. “Dat was niet gebruikelijk in de bungalowmarkt. Onder het motto ‘De flexibiliteit van een hotel, de privacy van een bungalow’ hebben we hiermee de verblijfsmogelijkheden een goede impuls weten te geven. Zo kan de boeker van een bungalowverblijf de drukte van een vrijdagspits vermijden door bijvoorbeeld al op donderdag aan te komen.”

   

  Over BungalowS.nl

  BungalowS.nl is een initiatief van Weekendjeweg.nl en onderdeel van Bookit, specialist in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken. BungalowS.nl werkt o.a. samen met Center Parcs, Sunparks, Roompot Vakanties, Hogenboom Vakantieparken, Landal GreenParks en Premium Vakantieparken.

   

  Weekendjeweg.nl is de bekendste site van Bookit, gevolgd door BungalowS.nl, Nachtjeweg.nl, Weekendjeweg.be en Kerstmarkten.nl.

  Next Post Previous Post