• Het Bedrijf

  Bookit is specialist in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken.

  Weekendjeweg.nl is de bekendste site, gevolgd door BungalowS.nl en Weekendjeweg.be. In een jaar tijd gaan bijna 1 miljoen gasten via een van de websites op een korte vakantie.

  Opgericht in 1989
  Sinds 1989 is Bookit actief als onafhankelijk reserveringskantoor voor de leisure- en zakelijke markt.

  In 1994 introduceerde Bookit het unieke concept om tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen de ‘restcapaciteit’ van hotels en bungalowparken te verkopen. Via de sites kan er snel en eenvoudig een reservering gemaakt worden. De extra service wordt geboden door de medewerkers die de gasten graag telefonisch van dienst zijn.

  Met scherpe aanbiedingen en aantrekkelijke arrangementen, moderne technieken en gekwalificeerd personeel is Bookit al jaren een gezond bedrijf. Onze Weekendjeweg.nl Cadeau Card is verkozen tot Gift Card van het Jaar 2015 in de categorie hotels & leisure.

  Missie & Visie

  MissieVisie_350x267

  Onze Missie
  Ons streven is om als ervaren hotel- en bungalowspecialist de beste deals en service te bieden aan onze gasten die hierdoor voorkeur krijgen om hun dierbare vrije tijd te besteden via ons.

  Onze Visie
  Met bijna een miljoen gasten per jaar en meer dan 2.000 hotels en 550 bungalowparken zijn wij specialist op het gebied van korte hotel- en bungalow vakanties. Wij willen u het vertrouwen en garantie geven om van een weekendje weg een ware belevenis te maken. Met 25 medewerkers werken wij aan de beste deals en service. Hierbij wordt service verleend vóór het maken van een reservering, tijdens, maar ook na het verblijf. Een tevreden gast is voor ons erg belangrijk. Dit willen wij bereiken door te luisteren naar de gast, verwachtingen te overtreffen en in te spelen op veranderingen. De medewerkers van ons Service Centre staan klaar om u te helpen, 7 dagen per week.

  Facts & Figures

  Bookit biedt voordelige korte vakanties aan in meer dan 2.000 hotels en 550 bungalowparken in de Benelux, Frankrijk, Duitsland en populaire stedenbestemmingen zoals Parijs en Berlijn.

  Bookit is geplaatst als nummer 3 touroperator in Nederland op basis van het aantal passagiers.

  Alle websites van Bookit hebben samen 85.000 bezoekers per dag.

  Elk oordeel heeft zijn voordeel: al meer dan 300.000 Nederlandse gastbeoordelingen.

  Een steeds belangrijker onderdeel van Bookit is de Weekendjeweg.nl Cadeau Card. Naast online verkoop via onze websites is de cadeau card ook verkrijgbaar bij 5.000 verkooppunten, onder andere bij Albert Heijn, Primera, Bruna, Media Markt, AKO, CIGO, PLUS, Jumbo en THE READ SHOP.

  Wekelijks worden er nieuwsbrieven verstuurd naar 1 miljoen e-mailadressen.

  Naast een groot deel onafhankelijke hotels, is er ook een samenwerking met Best Western Hotels, Bilderberg Hotels, Campanile, Carlton Hotel Collection, Dorint Resorts, Golden Tulip Hotels, Holiday Inn, Hilton, Intercontinental Hotels, Mercure, Meridien, NH Hotels, Novotel, Radisson SAS Hotels, Park Plaza, Van der Valk Hotels en Scandic Hotels

  Naast een groot deel onafhankelijke bungalowparken is er ook een samenwerking met Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot Vakanties, Hogenboom Vakantieparken, Sunparks, Oostappen Vakantieparken, Molecaten, Europarcs en RCN Vakantieparken.