• Ons Team

  Bij Bookit zijn 35 mensen werkzaam, met allen een passie voor het organiseren van de leukste korte vakanties.
  Wij hebben alles in huis, van de sales afdeling, het marketing team tot ons service centre.

  Daarbij zijn we trots op ons 10+ team! Leer hier een deel van ons team kennen en mocht u in de buurt zijn, bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie!

  Karel

  Karel Vos

  Managing Director

  Tel.: 020-4564260

  Ed

  Ed Trentelman

  Commercial Director

  Tel.: 020-4564214

  Werner

  Werner Vorstman

  Finance Director

  Jolanda

  Jolanda Porcel

  HR Manager

  Tel.: 020-4564026

  Hein

  Hein Spoelstra

  Manager Procurement

  Tel.: 020-4564285

  10 jaar werkzaam bij Bookit

  Sutthoff

  Jolanda Sutthoff

  Backoffice
  (sinds november 2005)

  “Via een sportieve omweg ben ik bij Bookit terecht gekomen. Twee dagen na mijn eerste gesprek kon ik meteen aan de slag en dat is inmiddels al 10 jaar geleden. Jemig, wat gaat dat snel! In die 10 jaar is het nooit saai geweest. Zo ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw systeem, is er een leuke actie wat op touw gezet moet worden en zo zit je midden in een verhuizing…. Niks is teveel want we pakken het met zijn allen aan. Dus ik zeg maar zo, op naar de volgende 10!”

  Lyanne

  Lyanne Koperdraad

  Software Projects
  (sinds oktober 2004)

  “Bookit staat voor mij voor: kansen krijgen, leren, veel lachen en soms een traan, groeien en heel fijne mensen. Bookit zit vol verrassingen en vernieuwingen. Saai is het er werkelijk nooit.
  10 jaar fulltime aan de slag bij hetzelfde bedrijf is niet wat ik van tevoren voor mezelf als toekomst had geschetst. Maar waarom weggaan als je helemaal op je plek zit? Bij Bookit voel ik me thuis.
  Tijdens een mini-vakantie kun je even uit het alledaagse leven stappen en nieuwe dingen ontdekken. Het is leuk om te werken met producten waar ik zelf ook van geniet!”

  Ed

  Ed Trentelman

  Commercial Director
  (sinds november 2003)

  “Pas 10 jaar in dienst. De eerste kennismaking met Bookit was al jaren voordat ik in dienst kwam, Bookit was nl. een Unigarant Verzekeringen klant van me. Toen nog gevestigd in Bussum, en al een bijzonder bedrijf. Kwam er graag om de ontwikkelingen in de markt te bespreken met de toenmalige eigenaar Roland Rijpma. Zodoende de eerste on-line activiteiten van Bookit kunnen volgen.
  Nu 10 jaar in dienst, wat kan je toch trots zijn om te kunnen zeggen dat het nog iedere dag even leuk en spannend is als de eerst dag bij Bookit. Het wordt door vele factoren bepaald, niet in de laatste plaats door de vele enthousiaste, en tevens jongere collega’s. Maar ook door de “online leisure markt” die altijd in beweging is. Nieuwe ontwikkelingen op het communicatie vlak, eerst email, daarna het grote belang van Google, en nu de social media, Facebook, Youtube en de sterke opkomst van Twitter als advertising kanaal.
  Altijd uitdagingen, met behulp van je collega’s de kansen die je ziet en krijgt, commercieel omzetten in de praktijk. Dat is wat me het meeste voldoening geeft. Zou nu al willen weten hoe Bookit over 10 jaar in de markt staat.”

  Jolanda

  Jolanda Porcel

  Manager HRM
  (sinds april 2002)

  “En ineens is het moment daar: ik werk 10 jaar bij Bookit. Een decennium bij hetzelfde bedrijf, dat is een record voor mij. Regelmatig krijg ik de vraag: “is het niet eens tijd voor iets anders voor jou?” Het mooie is dat mijn Bookit-tijd niet als (te) lang voelt. In 2002 ben ik binnengekomen als direct marketeer en ik bevind me nu als spin in het web bij het aansturen van een marketing team en personeelszaken. Iedere dag is anders en biedt leuk en afwisselend werk. Het is heerlijk te werken in een bedrijf met een mix van jonge en ervaren medewerkers, een mentaliteit om samen een klus goed te willen klaren en er met elkaar voor te zorgen dat Bookit een bedrijf is en blijft waar mensen graag werken, doorgroeien of zelfs terugkomen. Daar voel ik mij in thuis, dat geeft energie en daarom zie ik uit naar de volgende 10 jaar. Kom maar op!”

  Karel

  Karel Vos

  Managing Director
  (sinds april 2000)

  “Bookit 10 jaar later.
  Lang geleden dacht ik: ik ga nooit lang bij hetzelfde bedrijf werken. Nu, 10 jaar later ben ik opeens lid van de Bookit 10+ club. Behalve mijn huwelijk is dit de langst zelfverkozen relatie die ik tot nu toe ben aangegaan. Bij Bookit werk je niet zomaar, het is met recht een relatie, eigenlijk een beetje zoals je schoonfamilie. Terugkijkend voelen die 10 jaar ook niet als voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben. We hebben vele veranderingen ondergaan. De meeste positief en sommige zaken brengen nog weleens een melancholische glimlach op mijn lippen, zoals “10 jaar geleden dronken we nog gewoon cola uit flessen want glazen vonden we overbodig”. Behalve de veranderingen zijn een paar vaste waarden altijd gebleven, collegialiteit, eerlijkheid, voor elkaar zorgen en een mensen mensen bedrijf zijn. Ik ben er trots op de afgelopen 10 jaar onderdeel geweest te zijn van de Bookitfamilie. 10 jaar historie is mooi, op naar de volgende 10 jaar met dezelfde energie en inzet en voldoening.”

  Swaab

  Patrick Swaab

  Software Development
  (sinds september 2000)

  “In de afgelopen 10 jaar veel meegemaakt en geleerd. Van service center medewerker naar allotment beheer om uiteindelijk uit te komen bij IT, van 20 medewerkers naar 120 en van puber tot volwassene. De collega’s en het werk zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar kantoor toe ga.”

  Adrienne

  Adrienne Apeldoorn

  Marketing Services & Communication
  (sinds december 1999)

  “Door affiniteit met het product te hebben en de flexibiliteit, doorgroei mogelijkheden, informele sfeer en de korte communicatielijnen binnen Bookit, maar ook de Bookit mentaliteit en veel leuke collega’s, zorgen er voor dat ik inmiddels 10 jaar bij Bookit werkzaam ben en nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga!”