• Ons Team

  Bij Bookit zijn 25 mensen werkzaam, met allen een passie voor het organiseren van de leukste korte vakanties.
  Wij hebben alles in huis, van de sales afdeling, het marketing team tot ons service centre.

  Daarbij zijn we trots op ons 10+ team! Leer hier een deel van ons team kennen en mocht u in de buurt zijn, bent u altijd van harte welkom voor een kop koffie!

  Karel

  Karel Vos

  Managing Director

  Tel.: 088-089 01 57

  Hein

  Hein Spoelstra

  Manager Procurement

  Tel.: 088-089 01 51

  Karel

  Karel Vos

  Managing Director
  (sinds april 2000)

  “Bookit 10 jaar later.
  Lang geleden dacht ik: ik ga nooit lang bij hetzelfde bedrijf werken. Nu, 10 jaar later ben ik opeens lid van de Bookit 10+ club. Behalve mijn huwelijk is dit de langst zelfverkozen relatie die ik tot nu toe ben aangegaan. Bij Bookit werk je niet zomaar, het is met recht een relatie, eigenlijk een beetje zoals je schoonfamilie. Terugkijkend voelen die 10 jaar ook niet als voor hetzelfde bedrijf gewerkt te hebben. We hebben vele veranderingen ondergaan. De meeste positief en sommige zaken brengen nog weleens een melancholische glimlach op mijn lippen, zoals “10 jaar geleden dronken we nog gewoon cola uit flessen want glazen vonden we overbodig”. Behalve de veranderingen zijn een paar vaste waarden altijd gebleven, collegialiteit, eerlijkheid, voor elkaar zorgen en een mensen mensen bedrijf zijn. Ik ben er trots op de afgelopen 10 jaar onderdeel geweest te zijn van de Bookitfamilie. 10 jaar historie is mooi, op naar de volgende 10 jaar met dezelfde energie en inzet en voldoening.”

  IMG_0004

  Jolanda Sutthoff

  Sales&Operations
  (werkzaam sinds 2005)

  “Via een sportieve omweg ben ik bij Bookit terecht gekomen. Twee dagen na mijn eerste gesprek kon ik meteen aan de slag en dat is inmiddels al ruim 10 jaar geleden. In deze periode heb ik veel verschillende werkzaamheden gedaan en zit ik nu op de afdeling Sales&Operations. Zo ben je bezig met de ontwikkeling van een nieuw systeem, is er een leuke actie wat op touw gezet moet worden en zo zit je midden in een verhuizing…. Eén ding is zeker, het is in ieder geval nooit saai!

  Mijn favoriete steden zijn: Maastricht, Edinburg en Barcelona maar een weekendje Veluwe vind ik ook heerlijk.

  Lyanne

  Lyanne Koperdraad

  Software Projects
  (sinds oktober 2004)

  “Bookit staat voor mij voor: kansen krijgen, leren, veel lachen en soms een traan, groeien en heel fijne mensen. Bookit zit vol verrassingen en vernieuwingen. Saai is het er werkelijk nooit.
  10 jaar fulltime aan de slag bij hetzelfde bedrijf is niet wat ik van tevoren voor mezelf als toekomst had geschetst. Maar waarom weggaan als je helemaal op je plek zit? Bij Bookit voel ik me thuis.
  Tijdens een mini-vakantie kun je even uit het alledaagse leven stappen en nieuwe dingen ontdekken. Het is leuk om te werken met producten waar ik zelf ook van geniet!”

  Swaab

  Patrick Swaab

  Software Development
  (sinds september 2000)

  “In de afgelopen 10 jaar veel meegemaakt en geleerd. Van service center medewerker naar allotment beheer om uiteindelijk uit te komen bij IT, van 20 medewerkers naar 120 en van puber tot volwassene. De collega’s en het werk zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar kantoor toe ga.”

  Adrienne

  Adrienne Apeldoorn

  Marketing Services & Communication
  (sinds december 1999)

  “Door affiniteit met het product te hebben en de flexibiliteit, doorgroei mogelijkheden, informele sfeer en de korte communicatielijnen binnen Bookit, maar ook de Bookit mentaliteit en veel leuke collega’s, zorgen er voor dat ik inmiddels 10 jaar bij Bookit werkzaam ben en nog steeds met veel plezier naar mijn werk ga!”