• Nieuw bij Weekendjeweg.nl: FreeBees inwisselen

  FreeBees-spaarprogramma breidt flink uit

  Capelle aan den IJssel, 13 april 2015 – FreeBees, een van de meest actieve spaarprogramma’s van Nederland, wordt flink uitgebreid. Vanaf vandaag kan de Nederlandse consument online FreeBees inwisselen bij de nieuwe webwinkel FreeBeesShop.nl, bij Weekendjeweg.nl en bij fonQ.nl. Het inwisselen van FreeBees kon al langer bij Kijkshop en SPORT 2000. FreeBees kunnen worden gespaard op brandstofaankopen bij alle bemande BP tankstations en daarnaast bij steeds meer stations ook op bestedingen in de shop.

  Met de uitbreiding van het programma krijgt de consument een veel grotere keuzemogelijkheid bij het besteden van gespaarde FreeBees. De consument staat daarbij voorop en kan zelf kiezen: kleine of grote wensen, al dan niet bijbetalen, en gemakkelijk verder sparen.

  •    In de webwinkel FreeBeesShop.nl kunnen tickets voor leuke uitjes worden gekocht. Het aanbod – dat nog verder zal worden uitgebreid – omvat op dit moment onder meer tickets voor diverse pretparken, dierentuinen, Thermae 2000 en de Pathé bioscopen. Het vervoer dat met de uitjes is gemoeid, wordt zonder extra kosten CO2-neutraal gemaakt op basis van het BP Target Neutral Programma. www.freebeesshop.nl.

  •    Via Weekendjeweg.nl kunnen hotelovernachtingen in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg worden geboekt, die tegen scherpe prijzen worden aangeboden. Deze specialist in korte vakanties bestaat 15 jaar en heeft zich van een pure boekingssite ontwikkeld tot een inspiratiebron voor de invulling van vrije tijd. www.weekendjeweg.nl.

  •    FonQ.nl is een inspirerend cadeau- en woonwarenhuis op het web. Het assortiment – dat ruim 40.000 producten voor in en om het huis omvat – wordt dagelijks uitgebreid. De producten kunnen gemakkelijk worden besteld en worden snel thuisbezorgd. www.fonq.nl.
  Gespaarde FreeBees kunnen gemakkelijk bij bovengenoemde webwinkels worden ingewisseld. Het FreeBees-programma kent geen drempel, zodat spaarders hun FreeBees altijd kunnen inwisselen – of het er nu twee of 100 zijn – en al dan niet met bijbetaling.

  De bestaande FreeBees-partners zijn verheugd over de uitbreiding, die ertoe leidt dat het programma nu nog breder en veelzijdiger wordt.

  Next Post Previous Post