Teamlead Operations

Teamlead Operations

32 – 39 UUR PER WEEK / APELDOORN

Bookit heeft als ambitie om het zoeken en boeken onderdeel te laten worden van de vakantie-voorpret. Een doel waar je binnen deze functie een essentiële bijdrage aan levert. Kan jij als geen ander een reeks aan werkzaamheden stroomlijnen in een proces, een team motiveren en het beste uit individuen halen? Loop je al flink wat jaren rond in de e-commerce/travel wereld met klinkende resultaten en leidinggevende ervaring? Dan zoeken we jou! 

Als Teamlead Operations zorg jij dat zowel ons service center als ons content team topresultaten kunnen leveren en nog beter met elkaar gaan samenwerken met als uiteindelijk doel om voor onze klanten het boeken van een vakantie echt leuk te maken!

Wat ga je doen?

Als Teamlead Operations ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van ongeveer 25 collega’s die werkzaam zijn op het service center en de afdeling content. Dit zijn momenteel nog 2 aparte teams en het is jouw taak om hier 1 team van te maken Hierbij creëer je een open en fijne werksfeer, voor zowel de collega´s op kantoor als voor de teamleden die op afstand werken. Je coacht en motiveert de teamleden en weet het beste uit elk individu te halen.Jouw team bepaalt in grote mate de klantervaring, daarom bespreek je wekelijks met jouw team, de veelgestelde vragen.Samen bepalen jullie vervolgens, hoe deze vragen in het vervolg al kunnen worden verwerkt in de website content.

Je neemt daarnaast zitting in het wekelijkse overleg met de afdelingen marketing en inkoop. Hierin worden het nieuw ingekochte aanbod gedeeld en de doelgroep, campagnes en prioriteiten bepaald. Tevens koppel je de klantenfeedback terug, zodat inkoop en marketing hierop kunnen bijsturen. 

Ook vertaal je het strategische businessplan naar teamdoelstellingen en draag je zorg voor de uitvoering en monitoring hiervan. Je focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit en het en efficiënter maken van de werkprocessen. Je krijgt de vrijheid om eigen initiatieven tot een succes te brengen. Deze doelstellingen en behaalde resultaten bespreek je elke 2 weken met de teamleads van marketing, inkoop en giftcard & partners. Je rapporteert daarnaast direct aan de CFO.

Solliciteer direct

Wie ben jij?

 • Hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring, waarvan minimaal 5 jaar in een vergelijkbare, leidinggevende rol; 
 • Affiniteit met marketing gedreven werkomgeving en IT voor de optimalisatie van werkprocessen; 
 • Ervaring met kwaliteitsverbetering binnen service organisaties;
 • Ervaring met het aansturen van virtuele en lokale teamleden;
 • Goede communicator en verbinder;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (woord en geschrift);
 • Geen 9-5 mentaliteit, is buiten werktijden beschikbaar in noodgevallen; 
 • Kennis van de wet- en regelgeving binnen de reisbranche is een pré. 

Je bent bij voorkeur 40 uur per week, maar minimaal 32 uur per week beschikbaar. Voor een goede invulling van de functie verwachten we dat je minimaal 3 dagen per week vanuit ons kantoor in Apeldoorn werkt. Daarnaast ben je ook bereid incidenteel te werken op ons kantoor in Amsterdam.

Wat bieden wij?

 • Een salaris tussen de € 3.700 – €4.500. De inschaling is afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een pensioenvoorziening waarbij de inleg wordt gedeeld.
 • Een mooie uitdaging binnen een enthousiast en gedreven team
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap.
 • De mogelijkheid het beste uit jezelf te halen door persoonlijke ontwikkeling te faciliteren.
 • Leuke extra’s zoals kortingen op reizen en jaarlijks terugkerende bedrijfsuitjes.

Enthousiast?

Ben je geïnteresseerd in onze vacature? Dan ontvangen wij graag jouw CV en een motivatie. Deze kun je sturen naar Judith Hagels, judith.hagels@bookit.nl. Heb je nog vragen over deze leuke en veelzijdige functie? Dan kun je ook bij haar terecht.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  bookit.