NIEUWS UPDATE – 1 JAN. 2023

Bookit benoemt nieuwe directie voor verdere uitbouw van de data-gedreven strategie.

Om het boeken van een reis nog meer een onderdeel te laten worden van de vakantie voorpret!

Amsterdam/Apeldoorn – Bookit heeft per 1 januari een nieuw directieteam met Mike de Block als CEO en Jeroen Steunenberg als CFO. Zij hebben als doel gesteld om Bookit verder uit te bouwen naar de beste aanbieder van verrassende kortweg en vakantie aanbiedingen.

Bookit is het bedrijf achter verschillende online platformen, als Traveldeal, Weekendjeweg, Bungalows.nl, Hotels.nl waarop ruim 300.000 Nederlanders jaarlijks hun weekendje weg of vakantie boeken. Door de combinatie van een extreme focus op data in combinatie met de kennis van de reisexperts is Bookit hard aan het groeien.

Mike de Block en Jeroen Steunenberg nemen het stokje over van de huidige directie Karel Vos en Bram Versteegh. Karel Vos behoudt een adviserende functie binnen de Bookit organisatie. Bram Versteegh zal als aandeelhouder betrokken blijven. 

NIEUWS UPDATE – 1 JAN. 2023

Bookit benoemt nieuwe directie voor verdere uitbouw van de data-gedreven strategie.

Amsterdam/Apeldoorn – Bookit heeft per 1 januari een nieuw directieteam met Mike de Block als CEO en Jeroen Steunenberg als CFO. Zij hebben als doel gesteld om Bookit verder uit te bouwen naar de beste aanbieder van verrassende kortweg en vakantie aanbiedingen. 

Bookit is het bedrijf achter verschillende online platformen, als Traveldeal, Weekendjeweg, Bungalows.nl, Hotels.nl waarop ruim 300.000 Nederlanders jaarlijks hun weekendje weg of vakantie boeken. Door de combinatie van een extreme focus op data in combinatie met de kennis van de reisexperts is Bookit hard aan het groeien.

Mike de Block en Jeroen Steunenberg nemen het stokje over van de huidige directie Karel Vos en Bram Versteegh. Karel Vos behoudt een adviserende functie binnen de Bookit organisatie. Bram Versteegh zal als aandeelhouder betrokken blijven. 

Mike de Block heeft een achtergrond in marketing/data binnen diverse organisaties, zoals Suitsupply en is sinds 3 jaar CMO binnen Bookit. Mike: “Reizen staat gelijk aan ontspanning. Het vinden & boeken ervan (nog) niet. Mijn opdracht is om dit te verbeteren. Concreet, de reisbehoefte voorspellen, waarvandaan wij de klantreis nader personaliseren. Met het enige doel, om de klant makkelijker een passende vakantie te laten vinden. Hierin is het van belang de data te combineren met de reiskennis, die er al sinds 1989 in Bookit zit. Mijn streven is om deze combinatie nader uit te bouwen, zodat onze klanten het boeken ook gaan zien als vakantie-voorpret.”

Jeroen Steunenberg heeft een financiële achtergrond en is bij diverse bedrijven financieel eindverantwoordelijk geweest. De laatste 3 jaar was dit bij een traveltech bedrijf, waardoor hij veel specifieke ervaring meebrengt. Jeroen: Bij de ambitie om volledig data driven te werken dienen de cijfers juist, actueel en tijdig beschikbaar te zijn. Ik streef er met mijn finance team naar om dit met zo min mogelijk handwerk voor elkaar te maken. Ik ondersteun daarnaast onze overige teams op operationeel vlak om te zorgen dat ook zij zo veel mogelijk werken middels geautomatiseerde processen. Binnen Bookit ligt de uitdaging er om alle data die we verzamelen te koppelen aan de menselijke inzichten vanuit de organisatie, om zo onze bezoekers te voorzien van aanbod waar ze naar op zoek zijn.

Karel Vos: Ik verkocht Bookit- Weekendjeweg.nl-Bungalows.nl met mijn toenmalige partners, om Bookit sterker te maken samen samen met Traveldeal en Hotels.nl. We hebben allemaal hard gewerkt om een overdracht aan Mike en Jeroen mogelijk te maken. Ik draag na 22 jaar het stokje met een gerust gevoel aan hun over en wens hen veel succes. Het is geweldig om hen de komende tijd vol te ondersteunen, vooral op het gebied van inkoop.

Bram Versteegh: De afgelopen jaren binnen Bookit waren zeer dynamisch. Met dieptepunten als de Corona Crisis maar ook hoogtepunten zoals de toevoeging van Weekendjeweg en Bungalows aan de organisatie. We hebben sterk geïnvesteerd en de organisatie om weten te bouwen naar een data-gestuurd bedrijf. Dit heb ik samen met Mike, Jeroen en Karel met veel plezier gedaan. Nu er een stevig fundament staat is het tijd om het stokje door te geven aan Mike en Jeroen om het verder uit te bouwen, waarin ik alle vertrouwen heb. Zelf zal ik als aandeelhouder betrokken blijven en me verder bezig gaan houden met andere investeringen.