Powered by data, driven by people.

Wij zijn Bookit. Een team vol reislustige mensen. Hierdoor weten wij ook, dat een reis boeken vaak stressvol is. Onze missie is om dit te veranderen.

Dit willen wij bereiken door een persoonlijke klantreis te creëren, via het combineren van data inzichten en onze reisexpertise. Immers, een vakantie staat symbool voor ontspanning. En daar hoort ook het zoeken & boeken bij.

Powered by data, driven by people.

Wij zijn Bookit. Een team vol reisexperts sinds 1989. Hierdoor weten wij ook, dat een reis boeken vaak stressvol is. Dat willen wij veranderen!

Onze ambitie is dan ook om de perfecte klantreis te creëren, door het combineren van data inzichten en onze reisexpertise. Immers, een vakantie staat symbool voor ontspanning. En daar hoort ook het zoeken & boeken bij.

Werkwijze.

Wij willen de online versie zijn van de reiswinkel op de hoek. Vanaf je eerste bezoek, begeleiden wij je in het vinden van jouw volgende vakantie. Dit doen wij door reisbehoeften te voorspellen en je deze te laten valideren. Op deze manier tonen wij het het best passende aanbod en kan je boeken zonder vloeken.

Werkwijze.

Wij willen de online versie zijn van de reiswinkel op de hoek. Vanaf je eerste bezoek, je begeleiden in het vinden naar jouw volgende vakantie. Dit doen wij door reisbehoeften te voorspellen en je deze te laten valideren. Op deze manier tonen wij het het best passende aanbod en kan je boeken zonder vloeken.

Wij analyseren trends & reisbehoeften.

Ons inkoop team gaat aanbod verzamelen, dat hierop aansluit.

We nemen contact op met de accommodatie

We maken de beste prijsafspraken

We stellen een actie aanbieding samen

Wij personaliseren het aanbod, afgestemd op jouw reisbehoeften.

Ons verhaal.

De reis die heeft geleidt tot het hedendaagse Bookit

Ons verhaal.

De reis die heeft geleidt tot het hedendaagse Bookit