NIEUWS UPDATE – 3 FEB. 2023

Het nieuwe magazine van weekendjeweg.nl!

Boordevol inspiratie en tips!

Wij introduceren het weekendje weg magazine! Hét magazine boordevol inspiratie en tips voor jouw volgende trip! In samenwerking met hubhub en ons eigen redactieteam hebben we een fantastisch magazine ontwikkeld waar we ontzettend trots op zijn.

Ook benieuwd? Boek bij weekendjeweg.nl en ontvang de eerste en tweede editie gratis! Hier is alvast een kleine sneakpeak van ons bezoek aan de drukkerij, dit beloofd veel moois!

We willen gewa drukkerij en hubhub bedanken voor de prettige samenwerking en de uitgebreide uitleg op locatie.

Op naar de volgende editie!

Lancering magazine!

Nieuw magazine voor weekendjeweg.nl!

Boordevol inspiratie en tips!

Wij introduceren het weekendje weg magazine! Hét magazine boordevol inspiratie en tips voor jouw volgende trip! In samenwerking met hubhub en ons eigen redactieteam hebben we een fantastisch magazine ontwikkeld waar we ontzettend trots op zijn.

Ook benieuwd? Boek bij weekendjeweg.nl en ontvang de eerste en tweede editie gratis! Hier is alvast een kleine sneakpeak van ons bezoek aan de drukkerij, dit beloofd veel moois! We willen gewa drukkerij en hubhub bedanken voor de prettige samenwerking en de uitgebreide uitleg op locatie. Op naar de volgende editie!