NIEUWS UPDATE – 31 MRT. 2023

Weekendjeweg wint de Giftcard van het Jaar!

Amsterdam, 31 maart 2023Bookit is verheugd aan te kondigen dat Weekendjeweg.nl de Giftcard van het Jaar heeft gewonnen in de categorie Overnachten & Reizen.

NIEUWS UPDATE – 31 MRT. 2023

Weekendjeweg wint de giftcard van het jaar!

Amsterdam, 31 maart 2023Bookit is verheugd aan te kondigen dat Weekendjeweg.nl de Giftcard van het Jaar heeft gewonnen in de categorie Overnachten & Reizen.

Weekendjeweg.nl
Weekendjeweg.nl biedt klanten de mogelijkheid om hun ideale reis- of weekendje weg samen te stellen en is daarmee het leukste reiscadeau om te geven. Of het nu gaat om een romantisch weekendje weg, een stedentrip of een gezinsvakantie, met het Weekendjeweg giftcard geef je gegarandeerd een onvergetelijke ervaring cadeau! En om het nog leuker te maken voor de ontvanger, heeft Weekendjeweg.nl het reiscadeau vernieuwd door het te combineren met het Weekendjeweg magazine vol reisinspiratie. Hierin vinden klanten inspiratie voor nieuwe reisbestemmingen en handige tips voor het plannen van hun reis.

Giftcard van het jaar verkiezing
De Giftcard van het Jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Branche Vereniging Cadeaukaarten Nederland (BVCNL) en is de grootste consumentenverkiezing voor giftcards in Nederland. De verkiezing is bedoeld om de kwaliteit en het gebruiksgemak van giftcards te belonen en te bevorderen.

“We zijn enorm trots op het winnen van de Giftcard van het Jaar”, aldus Rachel Leunk, manager giftcard. “Dit is een erkenning van ons harde werk en onze toewijding aan het bieden van uitstekende service en kwaliteit aan onze klanten. “We willen al onze klanten bedanken voor hun vertrouwen en loyaliteit, en we zullen ons blijven inzetten om hen de best mogelijke ervaring te bieden.”

Bookit wil ook graag speciale dank uitspreken aan Rachel Leunk,  Dankzij haar inzet en expertise hebben we onze giftcard verder kunnen ontwikkelen en zo de beste reiservaring kunnen bieden aan onze klanten.

Ook wil Bookit wil BVCNL bedanken voor het organiseren van deze verkiezing en voor hun inzet om de kwaliteit van giftcards te bevorderen.

Wil je meer weten over de Weekendjeweg giftcard? Bezoek dan weekendjeweg.nl.

De Weekendjeweg giftcard, het leukste reiscadeau om te geven!