NIEUWS UPDATE – 31 MEI. 2023

De Kracht van Woorden: Een Dag vol Ontwikkeling en Teamwork bij bookit.nl

Amsterdam, 30 mei 2023 – Wij bij bookit geloven in de kracht van woorden. Tekst is een essentieel instrument in de wereld van content marketing, vooral als het gaat om het helpen van vakantiegangers bij het vinden van hun ideale reisbestemming. Om deze reden organiseerden wij onlangs een spannende teambuildingdag die helemaal in het teken stond van de ontwikkelingen binnen content marketing en hoe tekst het verschil kan maken.

NIEUWS UPDATE – 31 MEI. 2023

De kracht van woorden: Een dag vol ontwikkeling en teamwork bij bookit.nl

Amsterdam, 30 mei 2023 – Wij bij bookit geloven in de kracht van woorden. Tekst is een essentieel instrument in de wereld van content marketing, vooral als het gaat om het helpen van vakantiegangers bij het vinden van hun ideale reisbestemming. Om deze reden organiseerden wij onlangs een spannende teambuildingdag die helemaal in het teken stond van de ontwikkelingen binnen content marketing en hoe tekst het verschil kan maken.

Teambuilding
Op deze bijzondere dag werden onze teams ondergedompeld in de fascinerende wereld van personalisatie en de kunst van het schrijven. We gingen aan de slag met onze eigen website, waarbij we op zoek gingen naar pijnpunten die met tekst verbeterd konden worden. Het was een uitdagende en leerzame ervaring, waarbij we met frisse blik naar onze website keken en nieuwe inzichten op deden.

Het oplossen van deze pijnpunten was geen individuele opgave, maar een gezamenlijke inspanning. In groepen werkten we samen en wisselden wij inzichten uit. Deze samenwerking bracht een geweldige synergie teweeg en liet zien dat ons team echt kan excelleren wanneer we onze krachten bundelen.

De bevindingen die we op deze teambuildingdag hebben verzameld, waren zeer interessant. We ontdekten dat het gebruik van de juiste woorden en tone of voice een aanzienlijke impact kan hebben op de manier waarop vakantiegangers onze website ervaren. Door teksten te personaliseren en op een meer aansprekende manier te schrijven, kunnen we het zoeken en boeken van een vakantie een integraal onderdeel maken van de vakantievoorpret. Dit is een waardevol inzicht dat we nu verder gaan oppakken via onze “CRO Thursday” – een speciale dag gewijd aan conversie-optimalisatie.

We willen graag Martin van Kranenburg bedanken voor het begeleiden van deze enorm leuke dag. Martin heeft ons geholpen om de verbinding tussen het zoeken en boeken van een vakantie en de voorpret die daarmee gepaard gaat te versterken. Zijn expertise en enthousiasme hebben ons geïnspireerd en gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen.

Bij bookit zijn we altijd op zoek naar manieren om onze diensten te verbeteren en onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Deze teambuildingdag heeft ons nieuwe inzichten gegeven en ons nog meer gemotiveerd om met onze teksten het verschil te maken. We zijn ervan overtuigd dat de kracht van woorden ons zal helpen om vakantiegangers eenvoudiger en sneller hun droomvakantie te laten vinden.

Blijf ons volgen op LinkedIn voor meer updates over onze avonturen in content marketing en hoe we blijven werken aan het verbeteren van de reiservaring voor iedereen.