NIEUWS UPDATE – 9 JUN. 2023

Magazine twee van weekendjeweg, klaar voor verzending!

9 juni 2023 – Groot nieuws! Zoals menig mens inmiddels al weet, ontwikkelen we voor ons merk weekendjeweg.nl een magazine. Na groots enthousiasme bij de eerste editie kunnen we nu ook met trots zeggen dat magazine nummer twee klaar ligt voor verzending! (Deze kun je verwachten in week 25)

NIEUWS UPDATE – 9 JUN. 2023

Magazine twee, klaar voor verzending!

9 juni 2023 – Groot nieuws! Zoals menig mens inmiddels al weet, ontwikkelen we voor ons merk weekendjeweg.nl een magazine. Na groots enthousiasme bij de eerste editie kunnen we nu ook met trots zeggen dat magazine nummer twee klaar ligt voor verzending! (Deze kun je verwachten in week 25)

Ook voor dit magazine zijn we gaan kijken naar onder andere de reisbehoefte vanuit onze eigen data, naar trends, maar ook wagen we hier en daar een sprong in het diepe om het bereik en het effect van ons magazine te ontdekken. Dit doen we in samenwerking met Hub mediamakers, een enorm fijne en leerzame samenwerking als twee partijen maar vooral als team.

Inmiddels staat ook magazine 3 in de startblokken.  Benieuwd naar waar we hiervoor naartoe op pad gaan? Via onze instagram pagina zul je zo af en toen een leuke “achter de schermen” glimp opvangen, bekijk het hier weekendjeweg instagram

Met binnenkort weer nieuwe content en daarbij ook een nieuwe kanaal voor het delen van onze authentieke tips voor jouw volgende weekendje weg, iets dat je absoluut niet wilt missen!

Ook zo nieuwsgierig geworden naar ons magazine? Bestel ‘m hier! ontvang ons gratis magazine

Pas op! Gegarandeerde reislust!