NIEUWS UPDATE –  5 SEP. 2023

Bookit blikt terug op 23,5 jaar van succes en toewijding

Vorige week hebben we een warme ‘doei’ en ’tot later’ gezegd tegen onze eigen Karel Vos. Na 23,5 jaar vol passie, inzet en scherpzinnigheid bij bookit en weekendjeweg, is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. Dit moment markeert niet alleen het einde van een tijdperk, maar ook een kans om terug te kijken op een reis vol uitdagingen, innovatie en succes.

NIEUWS UPDATE –  5 SEP. 2023

Bookit blikt terug op 23,5 jaar van succes en toewijding

Vorige week hebben we een warme ‘doei’ en ’tot later’ gezegd tegen onze eigen Karel Vos. Na 23,5 jaar vol passie, inzet en scherpzinnigheid bij bookit en weekendjeweg, is het nu tijd voor een nieuw hoofdstuk. Dit moment markeert niet alleen het einde van een tijdperk, maar ook een kans om terug te kijken op een reis vol uitdagingen, innovatie en succes.

Karel, die zich vanaf zijn eerste dag bij bookit in 2000 heeft ingezet voor het bedrijf, deelde enkele reflecties over zijn tijd bij het bedrijf. Hij herinnerde zich zijn eerste dag, waarop de reisbranche aanzienlijk anders was dan nu, en het bedrijf door een moeilijke tijd ging. Maar met jeugdig enthousiasme en vastberadenheid, heeft Karel bookit geholpen om te groeien en te bloeien in een snel veranderende industrie.

Gedurende zijn dienstverband bij bookit heeft Karel een opmerkelijke reis gemaakt. Hij heeft duizenden vergaderingen bijgewoond, miljoenen kopjes koffie gedronken, en bijna een miljoen kilometer gereisd tussen vier kantoorlocaties. Financieel gezien overtrof hij zelfs de afschrijvingsperioden van meubilair en software.

Karel bedankt zijn collega’s voor het delen van deze onvergetelijke reis, ondanks zijn scherpe uitspraken, bizarre ideeën en humor. Hij benadrukte dat de gekke, grappige en soms absurde situaties de afgelopen jaren de reis waardevol hebben gemaakt.

Nu Karel nieuwe avonturen tegemoet gaat, kijkt hij uit naar wat de toekomst zal brengen. Hij zal zijn tijd bij bookit koesteren, zowel de hoogte- als dieptepunten, een dure cursus noemen we dat dan. Karel wenst zijn voormalige collega’s het allerbeste in hun voortdurende inzet voor succes.

Bookit blijft zich inzetten voor innovatie en excellentie in de reisbranche en zal Karel’s erfenis voortzetten. Het bedrijf bedankt Karel voor zijn waardevolle bijdragen en wenst hem veel succes in zijn nieuwe hoofdstuk.