NIEUWS UPDATE –  20 SEP. 2023

Op bezoek bij de growth summit van Smartly.io in Helsinki

Afgelopen week hebben wij, op uitnodiging van Smarrtly.io, de growth summit in Helsinki bezocht. Met twee sterk hebben wij genoten van alle gedeelde informatie betreft de ontwikkelingen binnen hun toolset.

NIEUWS UPDATE –  20 SEP. 2023

Op bezoek bij de growth summit van Smartly.io in Helsinki

Afgelopen week hebben wij, op uitnodiging van Smarrtly.io, de growth summit in Helsinki bezocht. Met twee sterk hebben wij genoten van alle gedeelde informatie betreft de ontwikkelingen binnen hun toolset.

Wat maakt Smartly.io zo bijzonder?

Smartly.io is een toonaangevend digitaal advertentieplatform. Ze helpen merken om een groter publiek te bereiken, creativiteit te stimuleren en te ontdekken wat het beste werkt. Het doel? Constante groei bevorderen voor merk en prestaties op grote mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, Snap, Pinterest, TikTok en Google.

Onze ervaring

We hebben onlangs de Growth Summit bijgewoond en daar veel geleerd over de aanstaande ontwikkelingen. We hebben ook inzicht gekregen in de recente updates om zo de beste stappen te zetten met hun tool. Het mooie aan Smartly.io? Ze groeien door te luisteren naar feedback. En daar was tijdens de summit volop gelegenheid voor.

Onze dagen in Helsinki waren zorgeloos dankzij de organisatie van Smartly.io. We hebben boeiende gesprekken gehad met de ontwikkelaars van Smartly.io én bedrijven die ook hun tool gebruiken. Daarnaast hebben we ook geleerd dat karaoke in Finland dé manier is om elkaar beter te leren kennen.

Wil jij 80% van je tijd besparen binnen paid social? Dan raden wij Smartly.io absoluut aan.