Data Engineer –  Pioneer mee en maak van Bookit het Slimste Reisbedrijf

Data Engineer –  Pioneer mee en maak van Bookit het Slimste Reisbedrijf

40 UUR PER WEEK / AMSTERDAM

Ben jij een data wizard die complexe datasets kan omzetten in bruikbare inzichten? Heb je ervaring met Google Cloud Platform en het bouwen en onderhouden van data pipelines? Dan heeft Bookit de perfecte kans voor jou.

Over de rol

Als Data Engineer bij Bookit speel je een cruciale rol in het ontwerpen en bouwen van onze data processen. Vanuit de verschillende marketingkanalen breng je data bij elkaar in het datawarehouse (BigQuery). Deze data bewerk je tot waardevolle analyses en inzichten om de ultieme boekingservaring voor onze klanten te creëren. Een vakantie vinden moet leuk zijn!

Je bent zeer bedreven in SQL en Python en je gebruikt deze vaardigheden om onze data te manipuleren en te analyseren. Maar je bent niet alleen een technische expert, je inventariseert ook met collega’s van verschillende disciplines naar manieren om de datagedreven werkwijze verder te innoveren

Samen met ons team onderzoek je de mogelijkheden om data producten te creëren met behulp van technologieën die de industriestandaard zijn. Je bent niet bang om nieuwe technologieën te verkennen en te implementeren, en je bent altijd op zoek naar manieren om onze dataprocessen naar het volgende niveau te tillen.

Bij Bookit draait alles om het creëren van een frictieloze boekingservaring, en als onze Data Engineer speel je een sleutelrol in het realiseren van die visie. Dus als je gepassioneerd bent over data en klaar bent om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, dan willen we graag van je horen!

Wat zoeken wij in een collega:

 • Bewezen ervaring in data engineering en kennis van de nieuwste data-analysetools en technieken
 • Expertise in het bouwen en onderhouden van data-infrastructuren en pipelines op het Google Cloud Platform
 • Aantoonbare ervaring met SQL en Python
 • Ervaring met CI/CD-pipelines, git en Docker zijn een pré
 • Een onstuitbare drang om te leren, groeien en eigenaarschap te nemen over je werk.

Waarom Bookit?

Wij zijn Bookit! Powered by data, driven by people. Een team vol reislustige mensen. Wij geloven dat het zoeken en boeken van een vakantie een deel van de voorpret moet zijn. Een vakantie staat symbool voor ontspanning. Daar hoort ook het zoeken en boeken bij.

Ons team bestaat uit ruim 50 collega´s die werken vanaf onze kantoren in Apeldoorn en Amsterdam. Onze merken zijn Traveldeal.nl, Weekendjeweg.nl, Hotels.nl en Bungalows.nl.

 • 30 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek (omdat we het belang van een goede pauze kennen)
 • Een pensioenregeling (omdat je toekomst belangrijk is)
 • Kantoren in Amsterdam en Apeldoorn
 • Mobiliteitsvergoeding (als je buiten Amsterdam of Apeldoorn woont)
 • Alle apparatuur die je nodig hebt om te slagen
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een hybride werkmodel met een inspirerend kantoor in hartje Amsterdam
 • Geweldige teamuitjes en wekelijkse DoMiBO met je collega’s

Als je een Marketing Data Engineer bent die gelooft in het verbeteren van de marketingstrategie door middel van datagedreven beslissingen, horen we graag van je. Sluit je aan bij ons in het transformeren van het boekingsproces. Solliciteer vandaag nog!

Denk jij dé perfecte kandidaat te zijn, dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je sollicitatie naar eline.bakkerschut@bookit.nl o.v.v. sollicitatie data engineer

Enthousiast?

Denk jij dé perfecte kandidaat te zijn dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je sollicitatie naar eline.bakkerschut@bookit.nl o.v.v. sollicitatie senior email marketeer