Paid Search Specialist

Paid Search Specialist

40 UUR PER WEEK / AMSTERDAM

Ben jij gepassioneerd over digital marketing en heb je ervaring met het opzetten en optimaliseren van impactvolle paid search campagnes? Begrijp je de unieke uitdagingen van de reisbranche, waar vaak pas na meerdere kliks een boeking wordt gemaakt.

Bookit zoekt een ervaren Paid Search Specialist om ons team te versterken, Wij zijn momenteel full funnel aanwezig, waarbinnen nog voldoende kansen liggen. Vooral in combinatie met ons eigen content, die voortkomt uit ons WeekendjeWeg.nl magazine. Ook is het samenspel met de andere kanaal specialisten essentieel. Bookit streeft namelijk naar een aanpak, waar het per funnelfase, het kanaal activeert die het meest bijdraagt aan de conversie kans. Oftewel Behavior-Based Attribution. Iets wat met ons flink groeiende bereik, meer en meer van waarde gaat zijn. Wordt jij enthousiast van deze twee uitdagingen, dan hebben wij de perfecte rol voor jou!

Over de rol

Als Paid Search Specialist maak je deel uit van het overkoepelende growth marketing team en werk je nauw samen met andere specialisten en teams binnen Bookit. Denk bijvoorbeeld aan het samenwerken met het content-team om te experimenten met onze Weekendjeweg.nl magazine videos op de landingspagina’s, het samenvoegen van organische en betaalde inzichten, het gebruiken van lifecycle marketing om nieuwe doelgroepen te ontwikkelen uit onze CDP, en het creëren van een lift studie met video in Pmax.

Je streeft een continue hoog test tempo na, zodat onze advertenties en landingspagina’s het best aansluiten op de vakantiebehoefte van de bezoeker.

Wat zoeken wij in een collega:

 • Bewezen ervaring in Paid search en kennis van de nieuwste trends
 • Expertise in het uitvoeren van AB testen.
 • Ervaring met Paid search-tools zoals Google Ads, Channable en SEMrush, etc.
 • Een onstuitbare drang om te leren, groeien en eigenaarschap te nemen over je werk.
 • Pre: SQL kennis, zodat je ook gebruikt kan maken van onze Google Cloud suite.
 • Pre: Ervaring in de reisbranche.

Waarom Bookit?

Wij zijn Bookit! Powered by data, driven by people. Een team vol reislustige mensen. Wij geloven dat het zoeken en boeken van een vakantie een deel van de voorpret moet zijn. Immers, een vakantie staat symbool voor ontspanning.  En daar hoort ook het zoeken & boeken bij.

We zijn op zoek naar iemand die onze visie deelt en ons kan helpen onze online aanwezigheid te vergroten.

Ons team bestaat uit ruim 50 collega´s die werken vanaf onze kantoren in Apeldoorn en Amsterdam. Onze merken zijn Traveldeal.nl, Weekendjeweg.nl, Hotels.nl en Bungalows.nl.

Bij ons geniet je van:

 • 30 vakantiedagen bij een 40 urige werkweek (omdat we het belang van een goede pauze kennen)
 • Een pensioenregeling (omdat je toekomst belangrijk is)
 • Twee kantoren in Amsterdam en Apeldoorn
 • Mobiliteitsvergoeding (als je buiten Amsterdam of Apeldoorn woont)
 • Alle apparatuur die je nodig hebt om te slagen
 • Persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een hybride werkmodel met een inspirerend kantoor in hartje Amsterdam
 • Geweldige teamuitjes en wekelijkse vrijdagborrels met je collega’s

Als je een Paid Search specialist bent die gelooft in het verbeteren van de online ervaring voor gebruikers, horen we graag van je. Sluit je aan bij ons in het transformeren van het vakantie boekingsproces. Solliciteer vandaag nog!

Enthousiast?

Denk jij dé perfecte kandidaat te zijn dan maken we graag kennis met je. Stuur ons je sollicitatie naar eline.bakkerschut@bookit.nl o.v.v. sollicitatie senior email marketeer